Hur svårt kan det vara, jo, det vet jag att det finns mycket som sliter och drar i en, hur ska man i en värld av konstant uppkoppling och påverkan från alla möjliga You-Tube klipp vara sig själv? hur ska man överhuvudtaget klara av att hitta sin egen stil när så många andra tala om för en om hur det ska vara. Hur ska du hitta ditt sätt att träna, din löp-stil  dina egna skor eller kläder, när allt ska anpassas till vad andra tycker, och vi har många sådana tyckare (även jag själv, haha). För många av oss som har tränad eller tävlat en del är det kanske lättare, men tänk en som är precis nytt i det, så manga fallgropar innan man hittar rätt, kanske det ska vara på det viset säger många, att lära sig den hårda vägen, lära genom göra, hmm, jag tycker vi som tror att vi kan borde hjälpa till en smula.

Just för att dessa som sliter med en problem inom träning, tävling och eller utrustningen, vi borde finnas till hands. Var och en av oss kan projicera målbilder men ibland kan dom egna små problembilder bli så stora så att dom skymmer själva målet, då måste man först ta hand om det lilla, sådana små bilder

blir oftast så stora när man har dom mitt framför ögonen. Ta man flera steg tillbaka så blir den mindre och mindre och där bakom ser man plötsligen den aktuella målbilden skymtar fram.

Så lite distans och avstånd behövs, allt som betraktas med förstoringsglas blir också stor, så vänd på kikaren och plötsligen är det stora väldig små!

Oavsett vad man gör i livet så ska man se till att det känns som att man är en vinnare, att överkomma tvivel, rädslor och negative tankar är att vinna, inte alltid att stå överst på pallen, utan att kunna känna hur man har utvecklats i sig själv, det hjälper inte alltid att ha stora målbilder, när ens egen lilla problem verkar dränka allt annat som är positiv. Att hjälpa sådana mänskor till att utvecklas är en utmaning och en ynnest att få göra. Du är perfekt!!

Marocko Trailrunning 8-15 December 2012

Marocko Trailrunning