Låt mig berätta för er hur jag har hjälpt många personer som var trött på sina träningsprogram, bantningskurer, vitaminpiller och övriga goda råd som haglade över dom!
Jag har tagit fram detta träningsprogram utifrån erfarenheter jag fått från träning av 100 tals mänskor. Och det är perfekt för dig som vill komma igång och är ovan att träna rätt och regelbunden. I början är varje pass kort och med enkla övningar, sedan stegras det i efterhand, både i intensitet och i hur långa passen är.

Det leder till att både du och din kropp klarar av det och att du kan träna ofta utan att vara rädd för att bli sjuk eller tappa orken och viljan! Och det gör att du kommer se snabba framsteg med din styrka och kondition samt vikten och välbefinnande.

Jag tänker särskild på en person nu när jag sitter här och skriver detta. En kille som heter Ulf som kom till mig och var missnöjd med sin hälsa, ont i ryggen, för mycket på vågen och runt midjan. Hans första kommentar var att ”jag kommer aldrig att vara med på några konstiga övningar” idag kör han 2 gånger i veckan tuff cirkelträning med 11 stationer, går stavgång, ute och joggar, spelar golv mm. Han har gått ned 14 kilo sedan början på året och minskad midjan med 15 cm.
Idag så missar han hellre ett företagsmöte än min träning.
Jag har hjälpt honom med en ny syn på matintaget där kravet var att inte ta bort fredagsmys, en whisky eller ett glas rött- inga problem!

Jag hjälper just dig med dina problem!
NÄR SKA VI BÖRJA?